Gabonamentes teljes értékű száraztáp felnőtt macskáknak, tenger gyümölcsei ízesítéssel.
39% dehidratált halfehérje (32% lazac, 7% hering), vöröslencse, tápióka, sárgaborsó, csicseriborsó, csirkezsír, hidrolizált halfehérje 2,8%, almatörköly, cellulóz, lazac 2,5%, hering 2,5%, ásványi anyagok, teljes kagyló 2%, sörélesztő, egész garnélarák 1%, dehidratált krill fehérje 1%, sütőtök, sárgarépa, lazacolaj, cikóriagyökér, tökmag, áfonya 0,1%, áfonya 0,1%, aloe vera 0,05%, béta-1,3 /1,6 glükán 0,05%, MOS (mannano-oligoszacharidok) 0,03%, FOS (frukto-oligoszacharidok) 0,03%, yucca kivonat.
Adalékanyagok: élelmiszer-adalékanyagok 1 kg takarmányban, mg/kg: A-vitamin: 22 000 NE, D3-vitamin: 1200 NE, E-vitamin: 600, C-vitamin: 200, B1-vitamin (tiamin): 5,94, B2-vitamin (riboflavin): 7,5, niacin: 60, pantoténsav (kalcium-D-pantotenát): 6,82, B6-vitamin (piridoxin): 6, biotin: 0,13, folsav: 1,4, B12-vitamin: 0,16, kolin-klorid: 2500, taurin: 0,2 -karnitin: 160; dl-metionin: 2000, réz: 2,16, vas: 150, mangán: 38, jód: 3.
Érzékszervi takarmány-adalékok: aromás keverékek: rozmaring kivonat (természetes termék): 300.
100 g takarmány tápértéke: nyersfehérje - 37 g, nyers zsír - 11 g, nyershamu - 8,5 g, nyersrost - 4 g, nedvesség - 6,5 g, kalcium - 1,5 g, foszfor - 1,3 g, magnézium - 0,11 g, cink – 200 mg/kg, szelén – 0,35 mg/kg.
1 kg-onként: omega-3 zsírsavak – 10,11 g, különösen Ch. Epa + dha - 6 g, omega-6 zsírsavak - 28,92 g. A takarmányfehérjék 81%-a tengeri eredetű.
100 g takarmány energiaértéke (fűtőértéke): 1483,65 kj (354,46 kcal).
Tárolja zárt edényben, sötét helyen, +5 °C és +25 °C közötti hőmérsékleten és legfeljebb 75% relatív páratartalom mellett.
Javasolt napi etetés:
2 kg - 34-45 g
3 kg - 44-59 g
4 kg - 54-71 g
5 kg - 62-83 g
6 kg - 70-94 g
A takarmányt fokozatosan kell bevinni az étrendbe (legalább az első 5 napban). Biztosítson állandó hozzáférést az állatnak tiszta és friss ivóvízhez. Az egyes állatok takarmányozási aránya kortól, fajtától, aktivitási szinttől és környezettől függően változhat.
xx