Szárazeledel nagytestű kutyáknak csirkével.
ELŐNYÖK:
- A kiváló minőségű fehérje erősíti a kutya izmait
- A természetes glükózamin és kondroitin források megőrzik az ízületek egészségét, amelyek különösen sérülékenyek a nagytestű kutyáknál.
- A friss csirkehús darált hús formájában könnyen emészthető állati eredetű fehérjével látja el a kutyát az egészséges emésztés érdekében.
- Egyedülálló Immunity Support Mix komplexet, egészséges gyógynövényeket, bogyókat, természetes antioxidánsokat és prebiotikumokat tartalmaz
- Omega-3 és 6, cink, biotin segít megőrizni a kutya bőrének egészségét és a szőrzet fényességét
- 86,55% állati eredetű fehérjét tartalmaz.
Dehidratált csirkefehérje, legalább 32%, kukorica, rizs, csirkezsír, csont nélküli csirkehús 5%, hidrolizált állati fehérje 5%, lazacolaj 2%, ásványi anyagok, répapép, lenmag 1, 25%, sör áfonya 0,2%, nyakörv zöldolaj 0,1%, béta-1,3/1,6 glükán 0,05%, Actigen® (prebiotikus mannan-oligoszacharidok forrása) 0,04%, körömvirág (lutein forrás) 0,04%, bojtorjángyökér, altea gyökér, kamillavirág 0,03%, csalán ucca 0,00. kivonat, kakukkfű 0,015%.
Tápanyag-adalékok 1 kg (kg) takarmányban, mg/kg (mg/kg):
A-vitamin (3a672a): 18 000 NE, D3-vitamin (3a671): 960 NE, E-vitamin (3a700): 600, C-vitamin (3a300): 240, B6-vitamin (3a831): 2,67, biotin (3a 0, 17, taurin) (3a370): 1320, nyomelemek: cink (3b603): 114,5, réz (3b405): 12,26, mangán (3b502): 2,81, szelén (E8): 0,09, glükózamin-hidroklorid: 500, kondroitin-szulfát: 7.
Technológiai adalékanyagok 1 kg (kg) takarmányban, mg/kg (mg/kg):
természetes eredetű antioxidáns: 330, természetes eredetű tokoferol kivonat: 600.
A takarmány tápértéke (analízise):
Nyersfehérje - 28%, nyers zsír - 18%, nyershamu - 5,2%, nyersrost - 1,4%, kalcium - 1,25%, foszfor - 0,87%, magnézium - 0,09%.
1 kg-onként (kg): omega-3 zsírsavak – 7,1 g (g), ezen belül EPA/DHA – 3,8 g (g), omega-6 zsírsavak – 37,8 g (g ) )). A takarmányfehérjék 86,55%-a állati eredetű.
Energiaérték (kalória) 100 g(g): 1702,26 kj (kJ) (406,86 kcal (kcal)).
Tárolja zárt edényben, sötét helyen, +5 o? és +25 o? közötti hőmérsékleten és legfeljebb 75% relatív páratartalom mellett.
xx